menu +

Onderhoud en service

onderhoud
Preventief onderhoud reduceert kosten en verhoogt OEE

Voorkomen is beter dan genezen

Regelmatig en correct onderhoud voorkomt storingen en bevordert de levensduur en efficiency van een machine of installatie.

Van Uitert biedt een compleet onderhoudspakket aan dat gericht is om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden en de levensduur en efficiency van de apparatuur te optimaliseren.

Helpdesk en Planning

Wilt u onderdelen bestellen, een afspraak maken voor een service monteur of heeft u een vraag die misschien telefonisch beantwoord kan  worden? Onze medewerkers van de helpdesk en van de planning staan voor u klaar. tel: 0162-31.31.36

Audits

VAN UITERT experts zijn ter plaatse beschikbaar voor het controleren van uw productielijn en om problemen of optimalisatiemogelijkheden vroeg te kunnen herkennen. Daardoor garanderen wij een optimale prestatie en efficiëntie van uw verpakkingsmachine.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud wordt op voorafgestelde tijden uitgevoerd en zorgt voor een maximale bedrijfszekerheid en een optimale prestatie van de verpakkingsmachine. Met preventief onderhoud worden storingen vermeden en uitvaltijden gereduceerd. Samen met onze klanten stellen wij een onderhoudsplanning samen, waarin de intervallen en inhoud voor preventief onderhoud vastligt.

Reparatie
Snelle service

Ons servicenetwerk biedt u als klant snelle toegang tot slijtage- en reserveonderdelen. Korte reactietijden en tijdig uitgevoerde reparatie zorgen ervoor dat de productie na een storing snel weer kan worden voortgezet. Met een tool voor onderhoud op afstand, VAN UITERT Remote Assistence, heeft ons team van experts directe toegang tot de besturing van uw machine of robot. Daardoor kunnen wij u nog sneller ondersteunen.

Noodgeval
Snelle, vakbekwame hulp in noodgevallen

Mocht er een storing optreden die u niet zelf kunt verhelpen dan geven onze servicetechnici graag advies. Het VAN UITERT team met experts analyseert de storing, geeft advies voor directe oplossingen en organiseert snel servicetechnici en verstuurt reserveonderdelen.

Onderhoudscontract op maat!

Elke productielijnmachine die door VAN UITERT geleverd wordt is uniek. De configuratie van de machine maar ook de omstandigheden en de belasting bij iedere klant is anders.

Daarom biedt VAN UITERT BV in Dongen diverse soorten preventieve onderhoudscontracten aan zodat deze geheel  aan uw situatie en wensen kunnen worden aangepast.


TOP