menu +

Vacatures

Van Uitert B.V.

VOOR UITDAGENDE PROJECTEN…

Kom jij ons team versterken?

GEPASSIONEERDE TECHNEUTEN…

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die onze technische teams komen versterken:

(Acquisitie naar aanleiding van onze openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.)

 • Applicatiebeheerder
  Weet jij alles over het inrichten, onderhouden en monitoren van een IT-infrastructuur en ga als Applicatiebeheerder ons team versterken?
 • Lasser
  Ga jij aan de hand van tekeningen en instructies zorgen voor de perfecte las op de juiste plek?
 • Product Engineer
  Wil jij werken aan de standaardisatie en productontwikkeling op het gebied van transportbanen en ga jij als Product Engineer ons team versterken?
 • Projectleider
  Kan jij complexe projecten tot een succes maken?
 • Robot Application Engineer
  Weet jij alles van automatiseren en ga als Robot Application Engineer ons team versterken?
 • Tekenaar/Constructeur
  Kan jij de wensen van onze klanten vertalen naar mechanische ontwerpen?
 • Software Engineer
  Ben jij expert in het programmeren en het in bedrijfstellen van productielijnen en machines?
 • Railingmaker
  Kom jij als Railingmaker ons team van gedreven metaalbewerkers versterken?

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij maar zie je een positie bij Van Uitert wel zitten? Aarzel dan niet om een open sollicitatie in te sturen voorzien van je motivatie en je CV.


Stage en afstuderen

Van Uitert is een erkend leerbedrijf. We bieden studenten de mogelijkheid onder professionele begeleiding praktijkervaring op te doen. Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats of afstudeeropdracht? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken.

+31-162-313136
hrm@uitert.nl


Van Uitert – De partner op het gebied van interne transportsystemen, machines en robotica

Van Uitert is gespecialiseerd in het adviseren, ontwikkelen, produceren, assembleren, installeren en integreren van interne transportsystemen, machines, robotica en klant specifieke turnkeyinstallaties.

Innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen, complete productielijnen en robotapplicaties voor uiteenlopende marktsegmenten als voedselverwerkende industrie, drankenindustrie, brouwerijen en zuivelindustrie in zowel binnen- als buitenland.

Tot ons productassortiment behoren onder andere (robot)palletisers, (robot)depalletisers, buffersystemen, rinsers, inline en outline dividers etc. Daarnaast ontwerpt, produceert, integreert en installeert Van Uitert interne transportsystemen voor producten die worden afgevuld in flessen, blikken, bussen, glas, PET, kunststof of fusten en voor afgevulde producten verpakt in dozen of kratten.

Onze missie, visie & kernwaarden
Missie & Visie

Wij maken de beste oplossingen voor uw productieproces. Dat is onze ambitie. Wij ontwikkelen, produceren en leveren interne transportsystemen, machines en robotica. Met passie voor techniek creëert Van Uitert toegevoegde waarde in onder andere de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Onze commitment ligt in het voortdurend bieden van innovatieve, op maat gemaakte oplossingen. Ons doel is de meest gewaardeerde integrator te zijn en te blijven op deze markt in binnen- en buitenland.

Innovatiekracht

Innoveren zit in ons bloed. Wij zijn altijd bezig met technische ontwikkelingen. Onze uitdaging is om de beste technische oplossing te leveren. Door het juiste advies te geven creëren we loyale klanten. En dat allemaal op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Kwaliteit

Deze kernwaarde vind je terug in alles wat wij doen. De producten en diensten die we leveren, de leveranciers waar we mee samenwerken, maar ook de verwachtingen die onze klanten van ons mogen hebben.  Het nakomen van afspraken is cruciaal in een goede samenwerking met klanten en collega’s. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en veiligheid.

Klantgericht

Samenwerken op basis van vertrouwen en openheid. Vanzelfsprekend denken wij mee om wensen te realiseren. Commitment, toewijding en de bereidheid om te verbeteren zijn randvoorwaarden in het realiseren van gezamenlijk succes. Samen behalen we het beste resultaat. Samenwerken betekent: oog hebben voor je omgeving. Daarom hebben we een duidelijk MVO-beleid.

TOP