vacatures

Sales Engineer

In deze spilfunctie ben je verantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket. Als Sales Engineer vertaal je de wensen van de klant naar een technisch en commercieel aanbod. Je werkt intensief samen met de afdeling Engineering om tot een klantvriendelijke oplossing en offerte te komen.

Kom jij als Sales Engineer ons team versterken?

Commercieel Technisch Adviseur

Als Commercieel Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop en het relatiebeheer bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers in de gehele Benelux. Op basis van technisch inzicht, ervaring en overtuigingskracht biedt je optimale oplossingen voor jouw klanten en voor de vragen van klanten. Je weet klantaanvragen te vertalen naar winnende offertes of opdrachten.

Kom jij als Commercieel Technisch Adviseur ons team versterken?

Medewerker verkoop binnendienst

Heb je een servicegerichte instelling en ben jij communicatief en administratief vaardig? Heb je een redelijke kennis van techniek? Vind je het leuk om de afdeling verkoop te ondersteunen door administratieve taken op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom jij als Medewerker verkoop binnendienst ons team versterken?

Medewerker Bedrijfsbureau

Als medewerker bedrijfsbureau hoef jij je niet te vervelen. Je bent namelijk de spin in het web. De administratieve steun en toeverlaat op het bedrijfsbureau. Je begeleidt orders, verzorgt de planning  en bewaakt mede de interne deadlines. En dat wordt gewaardeerd!

Kom jij als Medewerker Bedrijfsbureau ons team versterken?

Inkoper

Begrijp jij wat het inhoudt om in te kopen voor technische projecten? Zie jij het als een uitdaging om optimale inkoopcontracten te sluiten? Dan hebben we een mooie functie voor jou. Als Inkoper bij Van Uitert zijn de dagen afwisselend. Zo houd je je bezig met onderhandelingen met leveranciers, geef je in de offertefase advies aan het projectteam en verzorg je de inkopen voor de organisatie. Daarnaast ben je een belangrijke schakel tussen de projectleiders, engineers en werkvoorbereiders.

Kom jij als Inkoper ons team versterken?


Projectleider

Vind jij het uitdagend om meerdere projectteams op te zetten en aan te sturen in met name de food en beverage industrie? Ben jij de spin in het web tijdens engineering, productie, assemblage en montage van onze lijnoplossingen?
Wij zoeken een ambitieuze en gedreven projectleider met passie voor techniek, die het een uitdaging vindt om projecten tot een goed einde te brengen.

Kom jij als Projectleider ons team versterken?


Software Engineer

Samen met jouw team werk je mee aan de beste oplossing voor onze klant door de eisen en wensen van de klanten te vertalen naar een technisch ontwerp voor een automatiseringssysteem.

Kom jij als Software Engineer ons team versterken?


werken bij vacature mechanical engineer

Mechanical Engineer

Wil jij maatwerkoplossingen bedenken voor onze klanten?

Kom jij als Mechanical Engineer ons team versterken?


Robot Engineer

Samen met jouw team werk je mee aan de beste oplossing voor onze klant door de eisen en wensen van de klant te vertalen naar een functionerende robotapplicatie.

Kom jij als Robot Engineer ons team versterken?

werkenbij vacature robot engineer

Hardware Engineer

Jij weet alles over elektrotechnische schema’s en engineert samen met jouw team de beste oplossing voor onze klanten.

Kom jij als Hardware Engineer ons team versterken?


Allround Monteur

Als Allround monteur ben je verantwoordelijk voor de opbouw van klant specifieke transportsystemen en machines vanuit tekeningen .

Kom jij als Allround Monteur ons team versterken?

werkenbij vacature monteur

CNC Draaier

Als CNC Draaier ben je verantwoordelijk voor het bewerken van halffabricaten en andere onderdelen voor de machinebouw. Dit doe je met behulp van CNC gestuurde draaibanken.

Kom jij als CNC Draaier ons team versterken?


Sollicitatieprocedure

Wij maken kennis met jou en jij met ons!

Stap 1: Solliciteer

Leuk dat je bij ons solliciteert!


Stap 2: Eerste contact

Wij nemen contact op met jou


Stap 3: Eerste gesprek

Wij maken graag kennis met jou in een persoonlijk gesprek

Stap 4: Tweede gesprek

We horen graag meer over jouw ervaringen en expertises


Stap 5: Contractvoorstel

We doen je een aanbod waar je eigenlijk geen nee tegen kan zeggen


Stap 6: Tekenmoment

Nog even tekenen. Welkom in ons team!

Vertel ons uw uitdaging, wij denken graag met u mee!

Scroll naar boven