Werken bij

Wat maakt werken bij Van Uitert nou zo leuk?

Echt elke dag is anders! Wij ontwikkelen, produceren en assembleren alles in eigen huis. Die combinatie is uniek en daar zijn we trots op. Je komt vast weleens in een supermarkt. Alle producten die je daar kunt kopen, worden ergens afgevuld, verpakt en gepalletiseerd. Dat gebeurt op productielocaties van onze klanten met onze producten en oplossingen.

Samen klanten blij maken

Wij werken met ongeveer 85 collega’s als één team. Vanuit elk vakgebied doet iedereen er alles aan om klanten op de beste manier te helpen. Of het nou gaat om het adviesgesprek met de Sales Engineer, de begeleiding door onze Projectleider of de installatie door onze monteurs. Voor onze klanten maken wij altijd het verschil!

Ontmoet je toekomstige collega’s

Wil jij ook deel uitmaken van het Van Uitert Team?

Onze unieke aanpak werkt en daarom groeien wij snel. Heb jij ook zin om mee te werken aan ons succes? Reageer dan op één van onze vacatures!

Product Engineer

Onze Product Engineer werkt aan de standaardisatie en productontwikkeling van onze interne transportbanen en machines. Hij verbetert de huidige ontwerpen in efficiëntie en veiligheid, berekent en tekent het detailontwerp van de transportbanen, bewaakt de projectvoortgang en voert risico analyses uit.

Mechanical Engineer

Bedenken en uitwerken van technische oplossingen is waar onze Mechanical Engineer zich mee bezig houdt. Van inmeetwerkzaamheden bij de klant tot technische ondersteuning bieden aan de projectmanager, productie en assemblage behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Software Engineer

Onze Software Engineer vertaalt de wensen en eisen van onze klanten naar een technisch ontwerp voor een automatiseringssysteem.
Hij ontwerpt, schrijft, programmeert, test en stelt klant specifieke besturingssystemen in bedrijf bij klanten in zowel binnen- als buitenland.

Hardware Engineer

Onze Hardware Engineer engineert en tekent elektrotechnische besturingsschema’s. Hoofdstroom- en besturingsschema’s tot in detail uitwerken, ontwerpen in EPLAN P8 en indelingen maken van schakelkasten en remote I/O panelen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Heb jij ook zin om mee te werken aan ons succes?

Reageer dan op één van onze vacatures!

Altijd op zoek naar jong talent

Wij vinden het belangrijk om onze passie voor techniek te delen met studenten. Vandaar dat wij altijd stageplekken aanbieden aan enthousiaste jongeren die het vak willen leren. Als SBB erkend leerbedrijf bieden wij professionele praktijkbegeleiding en leren wij stagiaires alle ins en outs op het gebied van montage, assemblage, hardware, software en engineering.

Bij ons stage lopen?

Volg jij een opleiding mechatronica, werktuigbouwkunde of besturingstechniek? Zoek jij een stage die verder gaat dan meelopen en koffie halen? Dan hebben wij zeker een uitdagende stageplaats voor jou! Bij Van Uitert krijg je de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren en waardevolle praktijkervaring op te doen. Wij zoeken ondernemende jongens en meiden die graag werk maken van hun ontwikkeling. Uiteraard kan je rekenen op goede begeleiding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. hrm@uitert.nl of bel 0162-313136.

wij leiden vakmensen op
Scroll to Top