menu +

Rinser

De Van Uitert rinser met lucht dient ervoor om producten vòòr het vullen schoon te blazen, zodat er geen ongewenste (stof)deeltjes in het product terecht komen.

De Rinser bestaat uit een RVS frame voorzien van keerwielen. Het product wordt gespatieerd aangevoerd en overgenomen door twee gripperkettingen. Het eerste keerwiel draait het product 180 graden waarna het product wordt schoon geblazen met geïoniseerde lucht. Hierdoor worden zelfs de deeltjes die door statische elektriciteit aan de wanden van de producten kleven verwijderd. De vuildeeltjes vallen in een opvangbak die eenvoudig kan worden verwijderd. Na de reiniging worden de producten verder getransporteerd en door het tweede wiel terug gekeerd voor verder transport naar de vuller.

  • Afhankelijk van uw lay-out adviseren wij voor u de juiste uitvoering; S-rinser of de C-rinser.
  • De rinser is geschikt voor glas, blik, PET, LDPE of kartonnen kokers en ideaal inzetbaar voor het reinigen van flessen, potten blikken of kokers.
  • Naast de rinser die producten schoon blaast met lucht kan Van Uitert ook een rinser leveren die de producten schoonmaakt met water.
  • Indien gewenst dragen wij zorg voor de integratie van de rinser in uw bestaande lijn.

Bel of mail voor meer productinformatie.

Rinser

[ Back
TOP