pallet transport

Product oplossingen

Pallet transportsystemen

Ons palletis in diverse uitvoeringen leverbaar, ook RVS behoort tot de mogelijkheden.

Complete systemen kunnen door Van Uitert worden ontworpen en geïnstalleerd. In combinatie met uw vul- en verpakkingslijn realiseren we zo een volautomatisch systeem.

Wij bouwen transportbanen voor het transporteren van een breed scala aan producten en verpakkingen.

Vind een efficiënte, snelle en betrouwbare oplossing voor uw transportvraagstuk.

Ontdek de transportoplossing voor uw product.
pallet palletcontrole systeem

Palletcontrole systeem

Met ons pallet controle systeem voorkomt u dat pallets van niet goede kwaliteit op uw systeem worden toegelaten. U voorkomt hierdoor eventuele stilstand door defecte pallets.

pallettraversewagen

Traversewagen

Moet u tijdens het logistieke proces een grotere afstand overbruggen en hoeven er over die afstand geen pallets of stukgoederen te worden gebufferd? Dan is de traversewagen de ideale optie. Daarnaast kan de traversewagen worden ingezet voor de aanvoer van lege pallets naar een palletiser of robot.

palletpallet draaistation

Pallet draaistation

Wilt u de transportrichting van een pallet veranderen? De draaitafel van Van Uitert positioneert de pallet in elke gewenste richting en voldoet aan de laatste veiligheidsnormen. Robuust, efficiënt en zeer duurzaam.

pallet stapelaar ontstapelaar

Pallet (ont)stapelaar

De palletontstapelaar is geschikt voor integratie in uw productielijn. Palletstapels kunnen in de ontstapelaar worden ingevoerd via een rollenbaan. De zijkanten zijn voorzien van een valveiligheid. Uiteraard is de unit ook als palletstapelaar in te zetten.

pallethaakse overzetter

Haakse overzetter

Zoekt u een snelle manier om de richting van het palletaan te passen? De haakse overzetter transporteert van kettingbaan naar rollenbaan en vice versa.

palletrollenbaan

Pallet rollenbanen

Onze rollenbanen zijn geschikt voor het transporteren en bufferen van uw pallets. Maximale betrouwbaarheid minimaal onderhoud.

palletkettingbaan

Pallet kettingbanen

Heavy duty kettingbanen kunnen meerdere pallets tegelijk transporteren. Een efficiëntere oplossing voor het overbruggen van lange afstanden.

palletmatbanen

Pallet matbanen

Palletmatbanen voor het transporteren van bijvoorbeeld palletladingen op slipsheets of toe te passen bij situaties waar toegankelijkheid van belang is.

Vertel ons uw uitdaging en wij denken graag met u mee!

Scroll naar top