menu +

Certificering

 


Imprimer

ISO 9001


Van Uitert is ISO gecertificeerd. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Door het opstellen en volgen van procedures kunnen wij de processen gestroomlijnd  laten verlopen. Door de procedures op te stellen met als uitgangspunten: de eisen van de klant: de van toepassing zijnde wet- en regelgevingen en de eisen van Van Uitert zelf, zijn wij in staat om de klanttevredenheid te verhogen zonder de wettelijke eisen uit het oog te verliezen.


Imprimer

OHSAS 18001


Van Uitert is in het bezit van het OHSAS 18001 certificaat. OHSAS staat voor Occupational Health and Safety Assesment Series.
OHSAS 18001 is een internationale norm voor veiligheidsmanagement. Een onafhankelijke deskundige van een certificeringbureau beoordeelt of een bedrijf aan de vastgestelde norm voldoet. Van Uitert is beoordeeld door het internationale certificeringbureau SGS. Met het certificaat wordt bevestigd dat de arbeidsomstandigheden bij Van Uitert goed zijn en dat we, waar mogelijk, continu streven naar verbetering hiervan.


De ISO 9001 normen en procedures bewaken de kwaliteit van onze producten en diensten. Ook is Van Uitert in het bezit van het OHSAS 18001 certificaat. Daarnaast zijn onze medewerkers in het bezit van het VCA certificaat. Dit certificaat waarborgt de veiligheid bij de uitvoering van de projecten. Vanzelfsprekend worden onze projecten conform CE richtlijnen uitgevoerd.


TOP