menu +

Branche oplossingen

Voedingsmiddelen

VOOR FLESSEN, POTTEN, BLIKKEN, BUSSEN, BRIKPAK, DOZEN …

Drank en zuivel...

GLAS, PET, BLIK, ALUMINIUM…

Hoe verpakt u uw product?

WIJ ZORGEN VOOR DE HANDLING…Levensmiddelen industrie

oplossing in de voedingsindustrieVeruit de meeste van onze klanten bevinden zich in de levensmiddelen industrie. Of u uw product nu in glas, blik, kunststof, brikpak, koker, pouch of karton verpakt, wij hebben hier de specifieke kennis in huis en bouwen een passende oplossing voor uw product. Zowel voor de handling van uw primaire verpakking, omverpakking als het palletisen van doos of krat kunnen wij u ontzorgen.  Inmiddels hebben we met diverse maatwerk oplossingen een sterke marktpositie binnen deze branche opgebouwd en mogen we diverse grote nationale en internationale merken tot onze klantenkring rekenen. Binnen de levensmiddelen industrie speelt hygiëne een belangrijke rol. Al onze transportsystemen en handlingoplossingen worden volledig afgestemd op de hoge eisen die hieraan worden gesteld. (Hygienic Design)
Dranken industrie


Vanuit de historie gezien kwamen de eerste opdrachten voornamelijk uit de brouwerij industrie. Hoge snelheden met glazen flessen (tot wel 90.000 per uur) vereiste extra aandacht in het intern transport. Van Uitert bewees zich in die tijd, en nog steeds als een zeer betrouwbare leverancier met kennis van zaken. Momenteel leveren wij onze expertise niet alleen aan vele lokale en internationale brouwerijen maar bieden wij ook maatwerk oplossingen voor andere industrieën als: wijn & gedestilleerd, zuivel, frisdrank en vruchtensappen, water, koffie & thee. De verpakkingsvormen zijn legio, zoals: Glas, PET, Aluminium, blik, brikpak, maar ook clusterverpakkingen, kratten, fusten en dozen. Vanaf de aanvoer van de gewenste verpakking tot aan het pelletiseren en aanleveren bij de vrachtauto valt binnen ons bereik.
Farmaceutische industrie


verpakking voor laboratoria, farmaceutisch, medischBinnen de farmaceutische industrie zijn de eisen qua hygiëne, net als bij de levensmiddelen industrie, een eerste vereiste. Al onze systemen worden ontworpen volgens het Hygienic Design zodat alles volledig is afgestemd op de hoge eisen die hieraan worden gesteld.
Verpakkingsindustrie


glas verpakkingen zoals flessen en pottenOnze klanten uit de verpakkingsindustrie bevinden zich in een dynamische markt. Of het nu gaat om glazen flessen en potten of verpakkingen als blik, aluminium of bussen, de eisen qua aanlevering aan uw klant worden steeds strenger. Als ervaren flexibele partner worden we vaak al in een vroeg stadium bij een project betrokken, zodat we samen met de eindklant de meest optimale oplossing kunnen realiseren.
Chemische industrie


verf, reiniging, DHZOnze maatwerk oplossingen vinden de laatste jaren ook steeds meer hun weg naar de chemische industrie. Opdrachten lopen uiteen van modificaties aan bestaande lijnen (upgrading) tot het turnkey opleveren van complete transportsystemen. Onze systemen zijn toepasbaar in EEX zoneringen.
Overige industrieën


non food verpakking, cosmetica, dhz-productOnze klanten behoren tot de meest uiteenlopende takken van industrie. Technische kennis en jarenlange ervaring hebben ervoor gezorgd dat we onze expertise op bijna alle industrieën kunnen toepassen. Daarnaast staat Van Uitert altijd open voor nieuwe uitdagingen. Wij dagen u derhalve dan ook graag uit om uw wensenlijst ten aanzien van uw interne transportsystemen of product handling eens aan ons voor te leggen!

TOP