menu +

Bedrijfsprofiel & werkwijze


Bedrijfsprofiel

Sinds de oprichting in 1962 is Van Uitert uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van interne transportsystemen en speciaalmachines, die wij leveren aan vrijwel elke industrie. We zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen en leveren alle mogelijke transportsystemen en speciaalmachines. Als gerenommeerde turnkey leverancier streeft Van Uitert voortdurend naar de meest gerespecteerde en hoogst gewaardeerde producent van interne transportsystemen te zijn.

Van Uitert levert een totaalconcept: van advies en ontwerp tot en met de inbedrijfstelling. Wij doen dit in zowel binnen- als buitenland en zijn actief in onder andere drank-, levensmiddelen- en verpakkingsindustrie, maar ook vindt u onze producten in de chemische en farmaceutische industrie.


Werkwijze

Van Uitert adviseert, ontwikkelt, produceert, assembleert, installeert en integreert alle soorten interne transportsystemen en speciaalmachines. We bieden een totaalconcept en zijn u ook na de installatie van dienst met een veelzijdig, ondersteunend dienstenpakket.

Onze werkwijze is klant- en servicegericht. Om de meest doeltreffende oplossingen te bieden, benaderen we ieder project vanuit het perspectief van de klant. Dit betekent dat bij ieder ontwerp de wensen en eisen van de klant centraal staan. Daarnaast is flexibiliteit in ontwikkeling en uitvoering een typisch kenmerk van onze werkwijze.

Samenwerking vormt hierbij de basis zowel met onze klant alsook met collega’s binnen ons bedrijf. Onze afdelingen werken binnen overkoepelende projectteams nauw samen. De project manager van ieder team is eindverantwoordelijk voor het juiste verloop van het gehele project. Deze persoon is tevens uw vaste aanspreekpunt.


TOP