menu +

Bedrijfsfilosofie


Missie

Onze missie is eenvoudig: Wij willen  de beste leverancier zijn van turnkey oplossingen op het gebied van interne transportsystemen en speciaal machines. Nu en in de toekomst. Door goed te luisteren naar het wensenpakket van onze klanten zijn we in staat op maat gemaakte oplossingen (producten & diensten) van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Hierbij staan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel! Van Uitert is zowel nationaal als internationaal de leverancier van innovatieve transportsystemen en speciaal machines. Wij adviseren, ontwikkelen, produceren, assembleren en installeren voor een zeer breed scala productie- en distributiebedrijven.

Bedrijfsfilosofie

Van Uitert wil een bijdrage leveren aan het succes van haar klanten door het leveren van professionele, klantspecifieke oplossingen. Producten & diensten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hechten we grote waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Om dit te bereiken staat de klant bij Van Uitert centraal.

Maatwerk als standaard

Omdat iedere opdracht uniek is, leveren wij maatwerk oplossingen. We gaan hierbij te allen tijde uit van de specifieke wensen van de klant. Vanaf het begin van het project werken onze specialisten zeer nauw samen. Met elkaar en met de klant, om op deze wijze de meest doeltreffende oplossingen te kunnen bieden. Uiteraard vraagt deze aanpak om een flexibele instelling. Dankzij onze platte organisatiestructuur kunnen we snel en zonder omwegen opereren.

Persoonlijke aanpak

Van Uitert staat bekend om haar persoonlijke projectbenadering. Dit houdt in dat we voor ieder project een team van specialisten samenstellen. Binnen dit team is de project manager uw vaste aanspreekpunt.

Turnkey oplossingen

Van Uitert levert een totaalconcept. Van advies, ontwerp tot en met de inbedrijfstelling. Alle projecten worden volledig door ons verzorgd, begeleid, gecoördineerd en gerealiseerd. Voor onze klanten betekent dit dat zij een project volledig uit handen kunnen geven waardoor zij zich kunnen blijven richten op hun core business. Van Uitert zorgt voor alles!

Kwaliteitswaarborg

Kwaliteitszorg is een vanzelfsprekend onderdeel binnen ons totaalmanagement. Het verder verbeteren van onze kwaliteit is dan ook een continue proces.


TOP