over ons

Over Van Uitert

Dit is ons verhaal

over ons

Wij zijn Van Uitert B.V. Al meer dan 60 jaar.

Van Uitert B.V. is in 1962 in Dongen begonnen met het uitvoeren van constructiewerk en het bouwen van kassen, bestemd voor de export naar de Verenigde Staten. Eind jaren 60 werd besloten om van core business te veranderen en te gaan specialiseren in de productie van transportsystemen en speciaalmachines.

Door alsmaar te blijven investeren in mensen, machines en productielocatie verkreeg ons bedrijf een solide reputatie zowel nationaal als internationaal.

Het is onze grote kracht dat we alle kennis en kunde in huis hebben: van ontwerpen, produceren, assembleren, testen en inbedrijfstellen.

Met een eigen ontwerpafdeling, software-, hardware-, robotengineers en uitgebreide productiefaciliteiten is Van Uitert in staat om met een team van 85 gedreven vakmensen voor vele technische problemen een oplossing te ontwikkelen en te realiseren.


PRODUCT TRANSPORT

Transportsystemen zijn een onmisbare schakel in uw productieproces. Onze ervaren engineers ontwikkelen de beste technische oplossingen voor een efficiënt en betrouwbaar transport.


PRODUCT HANDLING

Naast product transport leveren wij ook machines specifiek voor uw productielijn. Start uw lijn met een Van Uitert robot of conventionele depalletiser en maak gebruik van onze end-of-line robot palletiser.


COMPLETE LIJNOPLOSSINGEN

Als systeem integrator nemen we de verantwoording voor het ontwerp en de installatie van de totale lijn. We integreren graag Van Uitert equipment in combinatie met machines van uw keuze.


DIENSTEN

Om van ieder project een succes te maken is meer nodig dan een aaneenschakeling van hoogwaardige componenten. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van complementaire diensten.


Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven