menu +

15 Dec 2014 | Turnkey afvullijn

De monniken van de Abdij brouwen 3 soorten Trappistenbier. De productie wordt beperkt tot wat als opbrengst voor het levensonderhoud van de monniken nodig is. Van Uitert heeft een nieuwe afvullijn turnkey gerealiseerd. De capaciteit van de afvullijn is 12.000 flessen (33cl) per uur.

20140206-_FSC6095-60
De aanlooptijd en de afvoertijd zijn heel belangrijk omdat de lijn per halve dag wordt opgestart en stopgezet. De nieuwe productielijn verwerkt retour en nieuwe flessen van het type Westmalle, dit verpakt in authentieke houten Westvleteren kratten.

Speciaal voor deze houten kratten hebben we een krattenkeerder ontwikkeld die het vuil, restglas, dopjes etc uit de lege kratten verwijderd voordat de krat weer gevuld wordt met nieuwe flessen. voor een andere grote klant in de brouwerij industrie hebben we innovaties toegepast op de krattenbaan en ook deze innovatieve krattenbaan geplaatst in de afvullijn voor de Abij.

Wilt u uitgebreide informatie ontvangen over dit project, neem dan contact met ons op.

[ Back
TOP