menu +

Plaatwerker

0 Flares 0 Flares ×


Ter uitbreiding van onze afdeling Productie zijn wij op zoek naar een:

Plaatwerker m/v

Fulltime (40 uur)


uitertlogo

Functie omschrijving

Als Plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig volgens tekening vervaardigen van werkstukken binnen het licht (staal) constructiewerk. Daarbij maak je gebruik van technieken als knippen, afbramen, ponsen, zetten, tappen en watersnijden.
Je werk bestaat uit steeds wisselende elementen en je ben in staat om hiertussen regelmatig te schakelen. Door je ervaring ben je in staat om probleemoplossend te werken.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid
  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding richting constructiebankwerker op niveau 3;
  • Affiniteit met CAD/CAM systemen;
  • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen.
Wat bieden wij?

Werken bij Van Uitert betekent een actieve rol vervullen binnen een dynamische organisatie. Ons bedrijf groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. De bedrijfscultuur is informeel met korte communicatielijnen.

De functie is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling, daarna bieden we de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Naast interessante en uitdagende projecten bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag je cv met motivatie. Je kunt je sollicitatie mailen naar hrm@uitert.nl t.a.v. Maaike van den Broek.
Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maaike van den Broek, 0162-313136.

0 Flares Google+ 0 Twitter 0 LinkedIn 0 Facebook 0 Buffer 0 0 Flares ×
TOP